Website

Jouw boodschap online verpakt

Klaar voor de start?

De grootste uitdaging voor een nieuwe website is om jouw boodschap online te vertellen. Klinkt heel simpel maar integendeel. Vragen als: wie ben jij? Wat wil je bereiken? Wat zijn je doelstellingen? Hoe wil je jouw verhaal vertellen? Wanneer is je website een succes? Zijn essentieel om mee te beginnen. Of je nu op zoek bent naar een website voor je blog of een corporate website voor jouw bedrijf, vanaf dat moment kan onze zoektocht naar jouw wensen beginnen. Wij kunnen inmiddels vertellen dat we deze klus vaker hebben geklaard en daarmee dus jouw ideale partner zijn om jou te helpen. 

Highlights

Dit kan je verwachten

Uniek Design

Alle websites die wij ontwerpen en ontwikkelen, hebben een 100% op maat gemaakt design. Een eigen design wat je zeker zal onderscheiden van je concurrent(en). De combinatie van een strak design wat duidelijk jouw boodschap naar voren brengt en een website dat technisch goed functioneert, is de sleutel tot online succes.

1

Responsive

Op elk device (mobiel, tablet, laptop etc.) krijgen je bezoekers de optimale gebruikerservaring.

Creative Support

Wij denken met je mee naar de mogelijkheden voor jouw website en zullen brainstormen over waar er nog meer winst te halen is.

E-mail

Ook een niet te missen functie is het e-mailen via je eigen domeinnaam, wat zorgt voor een professionele indruk. We kunnen zoveel mogelijk e-mailadressen voor je aanmaken, you name it.

Domeinnaam

Ook het beheren en verkrijgen van je eigen domeinnaam is geen enkel probleem. Je eigen domeinnaam is al beschikbaar vanaf 5 euro per jaar en we verlengen hem automatisch voor je.

~

SSL

Met een SSL verbinding wordt het onderscheppen van gegevens door derden veel lastiger, dan bij de standaard http-verbinding. Je herkent een SSL verbinding o.a. door het slotje in de url. Daarnaast vergroot het ook de vindbaarheid van je website.

Eén aanspreekpunt

Voor de bouw van je website kunnen we met meerdere professionals aan het werk gaan. Dit is afhankelijk van je wensen en soorten verschillende diensten voor je project. Ondanks de verschillende specialisten communiceer je altijd met ons als één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

f

Hosting & Support

Wij verzorgen ook de hosting voor jouw website. Door onze betrouwbare servers kunnen we je garanderen dat je website 99,8% per jaar online zal zijn! En voor nog meer vrijheid kan je kiezen voor nog meer support. Denk aan; bijhouden van statistieken, maandelijkse back-ups van je website, up to date houden van je website en binnen 24 uur hulp bij technische problemen. Meer informatie? Klik hier.

EEN GREEP UIT ONS WERK

Beheer Buitenruimte Waterwolf B.V.

De Waterwolf onderhoudt in opdracht voor de gemeente Haarlemmermeer de openbare buitenruimte op diverse gebieden zoals openbaar groen, civiel, pompen en gemalen plus allerlei andere onderhoudswerkzaamheden.

De Waterwolf heeft ons benaderd om hun website in een ‘nieuw jasje te steken.’ Zij wilden graag dat de bewoners uit de gemeente Haarlemmermeer en potentiële werknemers een beter beeld krijgen over wie en wat De Waterwolf is en doet.

Daarnaast hebben wij alle fotografie op de website verzorgd, de video gefilmd en gemonteerd en verzorgen wij hun de hosting en support.

May I Advise

Bij May I Advise kan je terecht voor sales & marketing expertise, bedrijfsadvies, ondernemerscoaching en workshops. Het voordeel van May I Advise is dat je hierbij in één keer een hoop kennis in huis haalt voor jouw bedrijf op het gebied van sales, marketing, management, social media, financiële en ondernemerskennis! Op deze manier hoef je niet voor elk onderdeel een ander bedrijf of adviseur in te zetten, maar krijg je alles in één. Naast kostenbesparing zorgt dat ook voor meer efficiëntie en snelheid.

May I Advise is ruim een jaar geleden opgericht en we hebben deze startup vanaf het begin mogen begeleiden. Marlene wilde graag een website waar ze haar klanten goed kon informeren en nieuwe klanten kon werven. Daarnaast wilde ze haar kennis kunnen verspreiden door middel van het maken van blogs. Ook voor deze website bieden we onze support aan en voegen we o.a. nieuwe blogs toe aan de website.

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

1. Wanneer moet ik Qhundred benaderen?

Als je toe bent aan verandering. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken na komt en écht met je mee denkt over jouw website. Een bedrijf dat pro-actief is en jouw wensen weet om te zetten tot een eindproduct.

2. Wat betaal ik voor een website?

Je kent het verhaal wel; “lastig te zeggen, het is maatwerk ieder project is anders.” En uiteraard klopt dit ook. Maar wij vertellen altijd dat we werken met een vaste prijs, geen uurtje factuurtje. Ook werken we met een vanaf prijs waarvoor we een nieuwe website aanbieden. We kunnen je dus heel snel duidelijkheid geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

3. Hoelang doen jullie over een website?

Dat ligt geheel aan jou. Aan mij? Ja aan jou. Het ontwerpen en het maken van je website kan vrij snel worden gemaakt. Maar daar beginnen we mee nadat we je content (tekst en eventueel afbeeldingen) hebben ontvangen. Na deze fase kunnen we je boodschap perfect samenvatten in een website. Hoe sneller je dus bent, des te sneller je website online is. Zodra we alle content binnen hebben, duurt het maximaal 3 tot 6 weken.

Moet ik jullie dan pas benaderen als ik alle content heb? Nee juist niet! Wij willen mee denken in deze fase, want we kunnen je goed vertellen wat we kunnen doen met jouw verhaal. In deze fase wordt de basis gelegd van je website, worden je doelen bepaald en leg je uit waarom je een website wilt of waarom je jouw huidige website wilt veranderen. 

4. Kan ik in delen betalen?

Ja! Wij verdelen je investering in twee delen, vooraf en achteraf. De hoogte van de verdeling is bespreekbaar. Gebruikelijk hanteren we een aanbetaling van 50%.

5. Ik wil graag eerst advies, kan dat?

Uiteraard! We maken graag tijd voor je vrij en doen dit kosteloos. We bekijken je bestaande website en/of bespreken wat je graag zou willen met een nieuwe website. Op basis hiervan geven we onze mening en nemen we je mee in de opties die er zijn voor jou. Klik hier voor advies.

Vragen? In gesprek komen? We helpen je graag verder.

Contact

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

info@qhundred.com

Blijf in beeld