Video

Breng jouw verhaal in beeld

Ontmoet je beste influencer; video

Verkoopbeslissingen worden steeds meer gemaakt op basis van video. Er zijn hier veel verschillende theorieën en percentages over bekend, maar we weten in ieder geval dat ons brein 80% onthoudt van wat we zien, 20% van wat we lezen en 10% van wat we horen.

Jouw doelgroep zal veel sneller begrijpen wat de voordelen zijn van je product of dienst als je gebruik maakt van video. Daarnaast voelen mensen zich meer betrokken bij jouw verhaal wat uitstekend kan werken als je video’s gebruikt op Social Media. Talloze mogelijkheden om je conversies en sales te laten toenemen. Video is dé manier om je doelgroep te informeren en over de streep te trekken!

Bedrijfsvideo

Wij brengen op verschillende wijzen je idee in beeld waaronder de bedrijfsvideo’s. Deze video’s zijn bedoeld om de kijker te informeren over jouw idee of bedrijf. Logisch. Sfeerbeelden in combinatie met jouw verhaal wat kan worden verteld door onze mannelijke of vrouwelijke voice-overs. Je kan er ook voor kiezen om jouw boodschap zelf te vertellen of door een collega in bijvoorbeeld een interview, rondleiding noem het maar op. Genoeg mogelijkheden en we hebben alles in huis om dit mogelijk te maken tegen een betaalbaar tarief. 

Hier een voorbeeld van een bedrijfsvideo dat we hebben gemaakt.

Promotievideo

In deze tijd van Instagram en andere social media platforms zijn promotievideo’s steeds belangrijker. 94% van de mensen op deze platforms voelt zich meer betrokken bij (reclame)campagnes als er gebruikt wordt gemaakt van video.

Voor de promotie van een lifestyle of merk of om een stoffig imago op te poetsen, is video een goede manier om zich met jouw boodschap te verbinden. En dat hebben we ook gedaan voor Andrew Belliot. Model en eigenaar van zijn eigen bedrijf waar hij personal training geeft in het bedrijfsleven.

Laat ons je helpen gezien te worden.

Animatie Video

Als je te maken hebt met complexe ideeën of als je in de conceptfase zit van een nieuw bedrijf of project waarbij ‘normale’ video nog geen uitkomst biedt, dan is een animatie video de oplossing.

Met animatie video kan je heel krachtig in het kort vertellen en uitleggen wat de toegevoegde waarde is van jouw idee of bedrijf. Je animatie video kan je inzetten op je website, in e-mailmarketing, tijdens presentaties, overal waar je jouw doelgroep snel wilt overtuigen en ze wilt aansporen tot actie.

Highlights

Dit kan je verwachten

U

DNA

Voor een (animatie) video is het essentieel om tot de DNA van jouw bedrijf te komen. Waarin maak je het verschil en waar liggen de grootste kansen om uit te lichten. Jouw bedrijf of idee zal dus met de billen bloot moeten, om jouw unieke verhaal te kunnen vertellen.
z

Geluid

Met onze eigen microfoons kan je rekenen op kraakhelder geluid. Geluid is zeker net zo of misschien wel belangrijker dan beeldkwaliteit. Beeld je maar een video in met een slechte kwaliteit geluid, dan is wegklikken onvermijdelijk.
j

Storyboard

Met het storyboard kan je jouw animatie video voor het eerst in beeld zien en wordt de style (kleuren, typetjes etc.) van de animatie bepaald.

Voice-over

We hebben veel verschillende opties voor een voice-over voor jouw (animatie) video. Naast de keuze tussen geslacht en Nederlands of Engelstalig kan je ook kiezen voor emotie. Zoals bijvoorbeeld: vrolijk, zakelijk of enthousiast.
i

Script

Na onze gesprekken en de antwoorden die we van jou hebben gekregen, maken we een verhaal (script) wat de boodschap goed verwoordt.
g

Montage

Na op bezoek te zijn geweest, zullen we jouw video op een professionele wijze editen, zodat alles perfect samen komt! Uiteraard niet van toepassing voor een animatie video.

Fotografie

Ook bieden we samen met onze vaste fotografen hoogwaardige en kwalititatieve foto’s aan. Portretfoto’s, commercieel, op locatie of studio, veel is mogelijk.

Video in Beeld

Alles komt samen en jouw (animatie) video is klaar om te shinen!

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

1. Is video een vervanging voor tekst?

Absoluut niet. En dat zal het ook nooit worden, ondanks de vele theorieën over het spreekwoord “een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Video is een goede toevoeging, net als een prachtige foto of grafisch design. Het is alleen wel een feit dat we heel gevoelig zijn voor bewegend beeld en dat bewijst zich keer op keer. Het werkt echt!

2. Wat betaal ik voor een video?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de lengte van de video en het soort apparatuur. Deze twee elementen bepalen namelijk hoelang we bezig zijn op locatie en in de montage. Voor een animatie video speelt de lengte ook een rol, maar is de keuze voor het kiezen van de style belangrijker. Met style bedoelen we het soort animatie en of dat je de personages op maat gemaakt wilt hebben.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op. We kunnen je snel duidelijkheid geven.

3. Hoelang duurt het voordat mijn video klaar is?

Dat is afhankelijk van de lengte van de video, jouw specifieke wensen en de snelheid van je communiceren. Een bedrijfsvideo tussen de 1 á 2 minuten leveren we binnen één week op inclusief een dag filmen. En een animatie video tussen de 4 – 8 weken.

4. Kan ik in delen betalen?

Ja! Voor een animatie video verdelen we je investering in twee delen, vooraf en achteraf. De hoogte van de verdeling is bespreekbaar. Gebruikelijk hanteren we een aanbetaling van 50%. Voor een ‘normale’ video niet. Je ontvangt na afloop gewoon een factuur.

5. Ik wil graag eerst advies, kan dat?

Uiteraard! We maken graag tijd voor je vrij en doen dit kosteloos. Klik hier voor persoonlijk advies.
Genoeg overtuigd? Kom met ons in gesprek.

Waarmee kunnen we je helpen?

Contact | Video

Hoe wil je door ons worden benaderd?

Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

We beloven je geen spam te sturen.

3 + 10 =

Bel ons direct

Op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 kan je ons bereiken. We helpen je graag verder.

079 203 30 99