Over ons

In vogelvlucht

Doelen en ambitie

Door de ambitie om 100% vrijheid na te streven en 365 dagen gezamenlijk alleen te doen wat we leuk vinden, is in het begin van het jaar 2016 Qhundred opgericht.

De directeur van één van onze eerste klanten gelooft erin om voor zijn bedrijf alleen te doen waar die goed in is. Alle kennis die hij zelf niet bezit, besteedt hij uit. “De tijd die ik over hou voor mijn bedrijf levert mij meer geld op, dan dat het mij kost om iemand in te huren.”

In het begin van ons bedrijf was onze werkwijze anders dan nu. We brachten toentertijd alleen onze klanten in contact met verschillende professionals uit ons netwerk, zodat zij samen aan de gang gingen voor bijvoorbeeld hun websites, huisstijlen en andere creaties.

Al snel merkten we toen aan de eerder genoemde klant dat dit een tijdrovend proces voor hem werd. Doordat hij voor zijn project(en) met verschillende professionals moest werken, verliep de communicatie stroef. Zowel inhoudelijk, door het ontbreken van genoeg kennis, als in praktische zin.

De winst in tijd en geld en focus die hij en onze andere klanten voor ogen hadden door onderdelen van hun bedrijf uit te besteden, verdween snel. Vanaf dat moment wilden we het anders doen, zodat we ons doel om ondernemers flexibel te helpen met hun creaties kunnen bereiken. Het alleen koppelen van vraag en aanbod vinden we niet genoeg.

Hierdoor zijn we naast het vinden van de juiste professional, ook het hele proces gaan begeleiden. Qhundred fungeert als de spin in het web voor een project en communiceert met de klant over zijn of haar creaties. Ook denken we mee vanuit onze eigen ervaring en ondersteunen het proces.

Allemaal met als doel om elkaar te helpen en om ondernemen leuker te maken. De professionals die alleen creatief bezig willen zijn, wij die onze klanten helpen aan een uniek eindproduct, op onze (creatieve) hulp kan rekenen en de klant die kan profiteren van meer tijd, focus en in zijn vraag wordt voorzien. Zo maken wij vrijheid écht mogelijk.

‘Ondernemers denken vaak: wat kost het mij? Zonde! Probeer na te denken over wat het je oplevert.’

Zo werkt het

Ontdek zelf wat je graag wilt weten.

Hoe starten jullie mijn opdracht?

We verdelen je aanvraag zo in dat alleen de specialisten aan de slag gaan.

  1. Wij zullen je opdracht en je wensen inventariseren en denken creatief met je mee.
  2. Vervolgens schatten we in hoeveel tijd dit zal gaan kosten en bekijken we in ons eigen netwerk wie het meest geschikt is voor jouw opdracht. 
  3. Tot slot maken we, als het nodig is, een planning en gaat onze professional aan de slag. We begeleiden de professional(s) en het project totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. 

Waarom gaan jullie zo te werk?

Als we gezamenlijk alleen willen doen waarvoor we onze bedrijven hebben opgericht, dan heb je hulp nodig. We kunnen tenslotte niet alles alleen en zijn ook in alles niet even goed.

Kennis op afstand is makkelijker te bereiken dan ooit en de ondernemers die dat snappen, brengen de meeste tijd van hun bedrijf door aan de leuke dingen.

Om deze reden bundelen we de krachten en werken we alleen samen met ons eigen netwerk van professionals. Creatieve freelancers met wie we duidelijke afspraken hebben gemaakt en met wie de taken duidelijk verdeeld zijn zodat we elkaar perfect kunnen helpen. 

Met wie communiceer ik?

Tijdens jouw opdracht communiceer je altijd met één aanspreekpunt en dat zijn wij. Ook als er voor jouw opdracht meerdere professionals aan het werk gaan. We zullen iedereen begeleiden en alles in goede banen leiden. 

Wie is er verantwoordelijk?

Wij uiteraard! Ondanks dat we samenwerken met externe freelancers, zijn wij verantwoordelijk voor jouw opdracht. Je doet altijd rechtstreeks zaken met Qhundred B.V. en niet met derden.

Vragen? In gesprek komen? We helpen je graag verder.

Contact

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

info@qhundred.com

Blijf in beeld