hosting & support

100% vrijheid en gemak

Kies voor vrijheid

Door met ons samen te werken en te kiezen voor onze hosting & support kan je rustig achterover leunen. Wij garanderen jou en onze klanten te allen tijde dat je website 99,8% per jaar online zal zijn. Daarnaast bieden we verschillende services aan voor je website en je e-mail om zorgeloos de dag door te komen. Alle services zijn los van elkaar verkrijgbaar. Kies waar jij behoefte aan hebt.

 

Vanaf €.. per maand

Heldere afspraken tegen een maandelijks vast tarief.

Highlights

Dit kan je verwachten

Hosting*

Jouw website en e-mail verdienen de beste hosting. Altijd bereikbaar zijn lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Onze servers zijn veilig, betrouwbaar en snel. En op den duur meer ruimte nodig? Dan kan je bij ons makkelijk opschalen om je diensten uit te breiden.

Technische Support*

Wij herstellen eventuele fouten of technische problemen op jouw website zo snel mogelijk en altijd binnen een reëel termijn.

N

Website up-to-date

We voeren elke maand veiligheidsupdates uit voor jouw website en onze server. Ook updates voor je CMS horen hierbij.

E-mail

Je hebt bij ons toegang tot zoveel mogelijk e-mailadressen als je maar wilt, vanaf 5 GB tot zelfs 25 GB schijfruimte per inbox. Daarnaast kunnen we ook het complete beheer van je e-mail gemakkelijk voor je uit handen nemen. Denk aan wachtwoorden, het aanmaken van e-mailadressen, het doorsturen van e-mails en nog veel meer.

P

Wijzigingen van content

Hou je website up-to-date en vertel ons wat je graag wilt laten aanpassen. Bespaar jezelf een hoop tijd en reken op onze betrouwbare en adequate werkwijze.

Back-ups

We maken maandelijks een back-up van al je gegevens voor het geval er iets gebeurt. Zo ben je altijd bereikbaar en gaan er geen kostbare gegevens verloren.

Website statistieken

Wij geven je inzicht in wat er op je website gebeurt, houden je hier maandelijks van op de hoogte en geven je advies. Denk aan gegevens als de gemiddelde tijd dat een bezoeker op jouw website is, of je doelstellingen worden behaald, waar je bezoekers vandaan komen en nog veel meer.

Real-time bedrijven herkennen

Het aantal bezoekers meten is één ding, maar weten wie deze bezoekers zijn, wordt pas echt waardevol. Voorkom koude acquisitie en weet precies welke bedrijven er op je website zijn of hebben gekeken. Ideaal om je sales te verhogen!

Automatische incasso*

Wij willen het voor jou en ons zo makkelijk mogelijk maken en daarom werken we met automatische incasso.

* Inbegrepen bij onze standaard services

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

1. Ik heb maar behoefte aan één service, kan dat ook?

Uiteraard! Let wel op dat als het om services gaat waarvoor we ook toegang moeten hebben tot je hosting, dat hosting erbij komt. Als het bijvoorbeeld gaat om het toevoegen van content of het bijhouden van website statistieken dan niet.

2. Kan ik handmatig per maand betalen?

Liever niet. Onze systemen boeken automatisch je facturen in en zullen deze automatisch naar je versturen. Daarnaast is het menselijk om een keer te laat betalen en gezien de frequentie van het aantal facturen wat je van ons krijgt, kan dit snel oplopen. Vandaar dat we werken met automatische incasso.

3. Ik wil graag eerst advies, kan dat?

Uiteraard! We maken graag tijd voor je vrij en doen dit kosteloos. We zullen kijken naar je bestaande hosting contract, bespreken waar je behoefte aan hebt en waarom je eventueel zou willen overstappen. Op basis van ons gesprek geven we onze mening en geven we aan wat je mogelijkheden zijn. Klik hier voor advies.

Vragen? In gesprek komen? We helpen je graag verder.

Contact

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

info@qhundred.com

Blijf in beeld