Graphic Design

Een lust voor het oog  

Trots op jouw verhaal

Eén van de leukste dingen aan ondernemen, is het daadwerkelijk zien van je ideeën. Of je nu net begint met ondernemen of dat je al jaren lang bezig bent, het zien van je eigen logo of visitekaartje blijft een trots gevoel. En dat gevoel is wat wij willen bereiken. Dat je trots bent op je eigen beeldidentiteit wat jouw boodschap en bedrijf perfect samenvat. We maken huisstijlen, flyers, brochures, visitekaartjes en nog veel meer. Wil je dat wij jou trots maken? We komen graag met je in gesprek.

Snel, creatief en betaalbaar. Dat zijn wij.

Highlights

Dit kan je verwachten

Huisstijl

We creëren een unieke identiteit voor jouw bedrijf. Met dit totaalpakket heb je alles in huis om van start te gaan of je bedrijf een totaal andere uitstraling te geven. Een eigen origineel custom made logo inclusief een kleurenpallet voor bijvoorbeeld je website, visitekaartjes, briefpapier en alles wat je nodig hebt.

Brochures

Een boodschap of uitleg waar genoeg ruimte voor nodig is? Kies dan voor de brochure. In je eigen huisstijl verpakken we alles in een overzichtelijk boekje.

i

Flyers

Een eeuwen oude manier van reclame maken, maar wat nog steeds het gewenste effect heeft voor een korte boodschap, de flyer. Geheel in je eigen huisstijl verwoorden we je korte en krachtige boodschap.

b

Posters

Op zoek naar een design voor je posters voor een evenement of aankondiging? Ook dat kunnen wij gemakkelijk voor je regelen.

Social Media

Alles wat je kan bedenken voor je social media maken wij. Denk aan banners voor je profiel, reclamecampagnes of voor je dagelijkse posts. Veel is mogelijk.

Overig

De bovenstaande voorbeelden zijn de meest voorkomende aanvragen. Aangezien de dienst grafisch ontwerpen zo breed is, kan je ons ook benaderen voor je andere wensen. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een design voor een catalogus of stickers etc., dan kunnen we je ook helpen.

Veelgestelde vragen

Handig om te weten.

1. Hoelang doen jullie over het maken van een design?

Dat is afhankelijk van wat je wensen zijn en of je een duidelijk beeld hebt van wat je graag wilt. Ook een goed beeld van wat je niet wilt helpt ons. Als we snel kunnen schakelen en je eventuele aanpassingen duidelijk zijn, dan kunnen we binnen 2 – 4 weken een complete huisstijl opleveren.

Als er al een huisstijl bekend is, dan kunnen we je design(s) binnen 1-2 weken opleveren.

2. Betaal ik per uur of een vaste prijs?

Aan de hand van jouw wensen maken we een inschatting van hoelang wij en de professional ermee bezig zullen zijn. Daarna maken we een offerte op basis van een vaste prijs.

Mocht het uiteindelijk langer duren dan we hadden gedacht, dan zijn de extra uren voor onze rekening. Je weet dus van tevoren heel duidelijk waar je aan toe bent.

Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op. We werken met vaste uurtarieven en kunnen je dus snel duidelijkheid geven.

3. Ik wil graag eerst advies, kan dat?

Uiteraard! We maken graag tijd voor je vrij en doen dit kosteloos. Klik hier voor advies.

Vragen? In gesprek komen? We helpen je graag verder.

Contact

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

info@qhundred.com

Blijf in beeld